Kopparberg 2010
Etusivu
Kuvat

Kopparberg 2009
Etusivu
Kuvat

Kopparberg 2008
Etusivu
Kuvat

Kopparberg 2007
Etusivu
Tulokset
Tulokset su
Kuvat

Kopparberg 2006
Etusivu
Tulokset
Kuvat

Kopparberg 2005
Etusivu
Joukkueet
Tulokset

Kopparberg 2004
Etusivu

KOPPARBERG TURNAUS 2008 LYHYT KATSAUS:

Turnaus oli tänäkin vuonna erittäin tasainen.
Turnauksen voittaja Happee A jun, A junnujen Suomen mestari oli rautaa tässäkin turnauksessa. Heidän pelissä oli yksi, näin amatöörinkin silmään pistävä asia, siis loistavan taidon fyysisen koon ja kunnon lisäksi se, että he antoivat aina muita nopeammin sen helpon syötön vapaalle kaverille.
Liekö sillä sitten mitään merkitystä lopputulokseen mutta näin sen näin.
Pirkkalan Pirkat turnauksen kakkonen oli totaalisesti aivan eri tyylin joukkue. Miesten taitotasoissa on isohkojakin heittoja, jotka sitten korvataan muiden osa-alueiden kovalla osaamisella. Pirkkojen peli on huomattavasti vivahteikkaampaa ja ehkä mielenkiintoisampaa seura kuin Happeen mutta voittajasta ei varmasti pitkässäkään juoksussa olisi epäselvyyttä.
G-Koovee A turnauksen kolmonen hakee vielä selvästi tasoaan. Peli perustuu vielä liian paljon loistavien yksilöiden varaan. Tästä hyvä esimerkki avaustappio NoPSille. Kun oli pakko pelata joukkueena ja laittaa kaikki peliin niin tulostakin alkoi syntyä.
Ilves, turnauksen nelonen oli positiivinen yllättäjä ja valmis ykkösen divarikamppailuihin. Joukkue vaikutti yhtenäiseltä ja peruspeli kulki joitakin lapsuksia lukuunottamatta. (Juurikin helpot syötöt ajoissa omille)
Woodis vaikutti jälleen kerran mielenkiintoiselta ryhmältä. Osalla hirveesti taitoo. Osalla hirveesti kuntoo ja oikeeta rymistelypelityyliä ei kuitenkaan negatiivisessa mielessä.
Vincemus oli isokokoisten miesten ryhmä,
tämmösen pätkän silmissä. Peruspeli oli ihan mallissaan. Semmoinen viimeinen silaus jäi ikäänkuin ilmaan roikkumaan.
Ehkä se tulee esiin divarissa ja sillähän kyllä pysytään siellä.
FBC Turku Ja SBS Wirmo olivat juuri sellaisia joukkueita kun osasin odottaakin. Ne pelaavat sitä niin turkulaista peliä kun vaan voi. Ei se ole huonoa mutta liian luettavaa. Mielestäni molempien joukkueiden pitäisi käyttää paljon enemmän pystysuunnan edestakaista palloa eikä aina mahdottoman nopeeta kääntöä. Pallokonrolli on ikäänkuin aina hiukan hakusessa. Peli on kyllä vauhdikasta ja nautittavaa.
Uusi tuttavuus SBandy lahdesta joutui heti kovaan paikkaan. Avauspeli Wodista vastaan sujui mallikkaasti ja hyvällä liikkeellä maalin tappiosta huolimatta.
Heti perään toinen peli ja mehut oli selvästi käytetty. Pitkässä juoksussa se joka jaksaa pitää taitotasonsa pidempään vie aina sen pidemmän korren.
Veikkaan, että ovat lähellä kärkeä omassa lohkossaan, oli kuitenkin sen verran hyvää meininkiä pelissä.
Nokian pojaat NoPs ja KRP A, kaksi aivan erilaista joukkuetta. NoPS enemmän tai vähemmän vanhenpia tai nuorempia jäähdyttelijöitä joilta kyllä peli kulki kunhan ei tarvinnut liikkua liikaa. G-Kooveen A ja SBandy ajoi tähän miinaan täydellisesti. Saas nähdä kuinka sarjassa jaksetaan.
KRP A taas nuoruuden ja innon voimalla höystettynä muutamalla kovalla pelurilla selätti ekassa pelissä Soittorasian mutta siihen sitten tahti hiipui. Mukaan vaan enemmän muutakin kuin intoa. Hieman enemmän pallon hallintaa ja malttia niin siinä hyvä lähtökohta sarjaan.
Soittorasia II avasi kautensa tässä turnauksessa. Ekauden eka peli sekajoukkueella ei vielä aiheuttanut isompia hurraahuutoja. Toinen ottelu oli jo luokkaa parempi. Rasia tulee pelaamaan sarjan perinteisesti vanhoilla rutiineilla. Tulee mieleen, että mitähän uudistuksia poikien täytys tehdä, jotta saisivat koko rasian kaikki joukkueet oikeille sarjatasoille. Potenttiaalia kun löytyy, vai harrastellanko vaan.
SC Hyvinkään eka peli Vincemusta vastaan vei mehut. Peli oli yritteliästä mutta Vincen pallonsiirrot oli vielä liikaa. Toinen peli heti perään, takki tyhjä ja tauluun. Huiluu ja koonti kolmanteen peliin palautti uskon omaan peliin. Peli näytti hieman sekavalta. Olisiko ikäänkuin selkeä pelillinen rauhoitus paikallaan, että saisi hieman koohotusta pois.
SSV A M2 sekajoukkue olisi ilmeisesti tarvinnut pidemmän yhteisen harkkaputken. Valmennuksen ohjeen kuulosti selkeiltä mutta toteutus olisi ilmeisesti vaatinut pidemmän toteutusjakson. Miehiäkin olisi saanut olla mukana enemmän. Muutama kaveri väläytteli.
DTT, uusi tulokas kakkoseen voi varautua hikisiin iltapuhteisiin.
Joukkue täynnä paljonpelanneita pelimiehiä. Nyt täytyisi äkkiä löytää se oma tapa pelata. Peli oli aivan liian sekavaa. Ketjut yhtenäisiksi ja miehille oikeat roolit niin peli paranee huomattavasti.
Punakone yrittää liikaa ja liian suoraviivaisesti. Voitot tulee kovalla fyysisellä painamisella mikä jatkossa ei ole huono asia. Mutta yhtäkkiä etäisyydet ja paikat on kaukana toisistaan ja silloin vähänkin osaava vastustaja iskee.

Mää en sählystä mitään ymmärrä, kunhan ny jotain huomioita yritin jokaisesta joukkueesta saada aikaseks siinä lyhyessä ajassa mitä niitä kerkesin seuraan järjestelyiden lomassa.

Spiral-Halli Tero
Turnaus on tarkoitettu ensisijaisesti ykkös- ja kakkosdivarin joukkueille.

Kaikille tulee vähintään neljä ottelua pituudeltaan 2 x 20 min. suoraa aikaa.
Välierä- ja mitalipelit 2 x 15 min.
Turnaus alkaa noin klo 09.00 ja päättyy noin klo 18.00.
Turnausmaksu on 250,00 € sisältäen tuomarimaksut.

Palkinnot:

Voittajalle kolme koria Kopparberg virvokkeita.
Kakkoselle kaksi koria Kopparberg virvokkeita.
Ja kolmoselle yksi kori Kopparberg virvokkeita.

Kaikille myös isot pokaalit.

Tule pelaamaan ja kokemaan ainutlaatuinen salibandytapahtuma.

Ilmoittaudu: toimisto@spiral-salit.fi

Lisätietoja:
Tero Kaski 03-3561733 tai 0400-950731
Sähköposti: toimisto@spiral-salit.fi