SPIRAL LIIGA® 2018 - 2019

< Spiral-Halli etusivu

Etusivu
Ottelusarjat:
Lohko A:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko
Lohko B:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko
Lohko C:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko
Lohko D:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko
Lohko E:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko
Lohko F:
Ottelut | Tulokset | Sarjataulukko

Ylläpito >>Tulostusversio

SPIRAL LIIGA® 2018 - 2019


Tiedote 4.2.2019
3.2.2019 ottelussa Pelikassit - Singleboat,Singleboat nro 81 Miko Salminen PR3. Miko huilaa sitten 16.2. ottelun Singleboat - PiPa.

Tiedote 27.12.2018
22.12.2018 ottelussa SB LLK - Laboule, SB LLK nro 36 Mika Viitanen PR3. Mika huilaa sitten 29.12. ottelun AC Darra - SB LLK.

Tiedote 10.12.2018
6.12.2018 ottelussa Tepi Hunters - Holvastin Haukat, Tepi Huntersin nro 23 Marko Kellberg PR3. Marko huilaa sitten 30.12. ottelun KauHu - Tepi Hunters.

Tiedote 26.11.2018
Joulukuun otteluohjelmat elää hieman, koska liiton D poikien jatko-otteluita on aseteltu hallille jälkijunassa.

Tiedote 6.9.2018
Spiral-liiga 2018-2019 lohkojako.

A lohko
Jounin Pojat
NeBi
NVS
Pelikassit
PiPa
Raimonlätty
SB Karhukopla
SC Susibandy
Singleboat
SR Legends

B lohko
Holvastin Haukat
J1 säbäteam
KauHu
Musta-Pekka
SC TL
SK Kanuuna
Suuba
Team JER53Y
Tepi Hunters
Valhalla

C lohko
AC Darra
HC Lötä
HPV
Jankan Dynamo
Laboule
Patrik Håkans PFPG
Pelijengi
Penquins
SB LLK
TP Team
Yliopiston Sammakot

D lohko
Eläintarha BK
Jalluomena
Metso Minerals
Moose2.0
Pikajuna Banditos
Sc Dingo
SC JBOP
SC Laitataklaus
Soittorasia V
SS Kaatsi
Tumut

E lohko
Encore
Fatboys
Framery
Hc Vartaloharhautus
LaPa
NaPo
RATAS
SB-TEHO
SS Pöke
Sählyhirvi
TaHU

F lohko
EPO
Hermes 27
Hämeen Hitaat
Höntsääjät Nokia
Kalevan Leppäkertut
Nokian Vararenkaat
PIHA
SC Talipallot
Team All Star
Team Tammela
Test Eagles

Tiedote 03.09.2018
Jokaiselle joukkueelle luovutetaan osallistumisamaksun suorituksen jälkeen 15 kpl WWW.SALIBANDYKAUPPA.FI / FAT PIPE lahjakortteja, arvoltaan 20,00 euroa per kpl. Kortit luovutetaan joukkueen yhteyshenkilölle Spiral-hallin toimistosta ja kahviosta. Lahjakortit ovat voimassa vain rajoitetun ajan ja korttien luovutus alkaa maanantaina 10.09.2018. Lisätietoa tämän sivun lopussa.
===========================================================================

Spiral-Hallissa käynnistyy 15. syyskuuta 2018 salibandyn harrastajille ja työpaikkajoukkueille perinteinen SPIRAL-LIIGA®.
Pelaajien korkein sallittu sarjataso on miesten 4. divisioona.
Miesten liigan, 1. - 3. divisioonien sekä A-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät voi osallistua sarjaan. Pelaaja, joka pelaa A-nuorten SM-sarjan otteluita tai on ollut merkitty po. otteluiden pöytäkirjaan, mutta ei omista A-junioreitten lisenssiä, ei ole myöskään pelikelpoinen sarjassa.
Edellä mainittuihin sarjoihin lisensioitu maalivahti voi osallistua Spiral-liigaan kenttäpelaajana ja kenttäpelaaja maalivahtina.
Naisille ei ole rajoituksia.
Pelaajan taso määritellään kauden 2018 – 2019 ottelupöytäkirjojen merkintöjen mukaan.

Joukkueet jaetaan järjestäjän toimesta kahteen tasoluokkaan.
Taso A (ylempi taso) on tarkoitettu joukkueille, joiden pelaajistossa on lisenssipelaajia.
Taso B (alempi taso) on tarkoitettu joukkueille, joiden pelaajisto koostuu pääasiassa salibandyn harrastajista.
Ilmoittautuessa voi esittää tasoluokkatoiveen.
Lopullinen lohkojako ja sarjajärjestelmä laaditaan järjestäjän toimesta ilmoittautumisajan päätyttyä.
Pudotuspeleihin pääsee kahdeksan joukkuetta: lohkovoittajat ja tarvittava määrä toiseksi sijoittuneita joukkueita lohkojen tasoluokitus huomioiden.
Pudotuspelien ohjelma ja jatkoon päässeet joukkueet julkaistaan välittömästi sarjan päätyttyä.

Jokaiselle joukkueelle tulee noin 18 - 20 ottelua ja lisäksi sijoittumisensa mukaiset pudotuspelit ja loppuottelut.

Jokaiseen otteluun pyritään asettelemaan kaksi tuomaria. Tällöin kumpikin joukkue maksaa toisen tuomarin tuomarimaksun 25 euroa.
Tuomaripulasta johtuen joihinkin otteluihin joudutaan asettelemaan kuitenkin vain yksi kokeneempi tuomari. Tällöin kumpikin joukkue maksaa tälle tuomarille 17 euroa. Erotuomarimaksut maksetaan aina tuomareille ennen ottelun alkua. Tuomarit asettelee otteluihin Tampereen Salibandyerotuomarikerho ry eli TaSe ry.

Pelaajia, joukkueita ja erotuomareita varten on luotu oma sähköpostiosoite, johon voi lähettää kommentteja ja näkemyksiä erotuomaritoiminnasta ja myös ehdotuksia Spiral-sarjojen kehittämiseksi. Sähköpostiosoite on: raportit.spiral@erotuomari.com . Tähän sähköpostiin erotuomarit tulevat lähettämään raportit kaikista niistä pelikieltoja aiheuttavista rangaistuksista, jotka menevät juryn käsiteltäviksi.

Ottelusiirtoanomus tai luovutusilmoitus on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen ottelua. Muussa tapauksessa joukkue on velvollinen suorittamaan molemmat tuomarimaksut. Sarjaan ilmoittautuessa tulee tehdä esitys esteellisistä pelipäivistä. Pääsääntöisesti ottelusiirtoja on pyrittävä välttämään viimeiseen asti.

Kumpikin joukkue täyttää ennen ottelun alkua Spiral-liigan ottelupöytäkirjalomakkeen pelaajaluettelon ja antaa sen tuomarille. Lomakkeita on saatavilla klikkaamalla alla olevia punaisia ottelupöytäkirjatekstejä tai Spiral-Hallilta pukuhuonekäytävän ilmoitustaulun vierestä.

Ottelupöytäkirjalomake (doc)
Ottelupöytäkirjalomake (pdf)

Ottelut pelataan lauantaisin ja sunnuntaisin sekä muina mahdollisina arkipyhinä klo 10.00 - 22.00

Osallistumismaksu on 637,00 euroa, sis. alv:n 10 %. Laskutusmaksu on 2,00 euroa ja viivästyskorko 9,5 %.
Pudotuspelit ja loppuottelut ovat ilmaiset lukuun ottamatta tuomarimaksuja.
(Huomioi esittelytekstin lopussa oleva www.salibandykauppa.fi:n ja Fat Pipe:n lahjakorttitarjous Spiral-liigaan osallistuville.)

Osallistumismaksu laskutetaan välittömästi ilmoittautumisajan päätyttyä, maksuaika 10 päivää.
Mikäli joukkue ei ole maksanut osallistumismaksua eräpäivään mennessä, joukkueen paikka voidaan luovuttaa jälki-ilmoittautuneelle joukkueelle.

Jos joku joukkue luovuttaa ottelun, on pelikenttä tällaisissa tapauksissa paikalle saapuneen joukkueen käytettävissä. Jos joku joukkue luopuu sarjapaikasta kesken kauden, toimitaan tilanteessa salibandyn kilpailusääntöjen mukaan. Nämä tilanteet eivät oikeuta osallistumismaksun palautukseen osittain tai kokonaan.

SÄÄNNÖT:
Peliaika ym.:

Peliaika on 3 x 15 minuuttia suoraa aikaa.
Otteluiden erotuomarit vastaavat ajanotosta ja toimitsijan tehtävistä.
Molemmilla joukkueilla on mahdollisuus yhteen aikalisään, jolloin aika katkaistaan. Selkeässä ajanpeluutilanteessa tuomari voi katkaista ajanoton ja antaa lisäaikaa jäähyjen lisäksi.
Erätauot ovat noin minuutin mittaiset.
Ottelun on päätyttävä tunnin kuluessa otteluohjelmaan merkitystä alkamisajasta, mikäli vuorolle varatun ajan ylittäminen ei ole mahdollista. Jos pelin aloitus tai peli venyy, päättää tuomari viimeisen erän pituudesta.
Pelaajakohtaisia tilastoja ei pidetä. Erotuomarit toimittavat ottelupöytäkirjan hallin toimistoon.
Kotijoukkueeksi määrätty joukkue vastaa siitä, että ottelussa on riittävästi pelipalloja.
Joukkueilla pitää olla numeroidut pelipaidat. Jos molemmilla joukkueilla on samanvärinen pelipaita, vierasjoukkue vaihtaa paidat tai käyttää peliliivejä.
Joukkueet täyttävät ennen ottelua Spiral-liigan 2017 - 2018 pelaajaluettelon, mikä tulee antaa tuomarille ennen jokaisen ottelun alkua.

Joukkueen kokoonpano: Joukkueessa voi olla 20 pelaajaa / ottelu. Kentällä voi olla yhtä aikaa 5 kenttäpelaajaa ja maalivahti tai 6 kenttäpelaajaa / joukkue. Joukkue voi olla myös miesten ja naisten sekajoukkue.
Ottelu voidaan aloittaa, jos joukkueella on neljä kenttäpelaajaa ja sääntöjen mukaisesti pukeutunut maalivahti.

Pelisäännöt, erotuomarin koskemattomuus ja rangaistukset: Sarjassa noudatetaan salibandyn pelisääntöjä edellä mainituin poikkeuksin. Erotuomarin koskemattomuus on ehdoton. Koskemattomuuden loukkaaminen aiheuttaa joukkueen sulkemisen sarjasta, jolloin osallistumismaksua ei palauteta.
Ottelurangaistuksen tai törkeän ottelurangaistuksen saanut pelaaja on pelikiellossa vähintään yhdessä ulosajon jälkeisessä ottelussa. Rangaistut pelaajat ovat nähtävillä Spiral-liigan tulospalvelun sivuilla. Ennen ottelun alkua joukkueiden kapteenien tulee todeta, ettei kummassakaan joukkueessa pelaa pelikelvottomia pelaajia.
Jos otteluissa kuitenkin esiintyy pelikelvottomia pelaajia, tulee ottelun tulos olemaan aina 5 - 0 ei-rikkoneen joukkueen hyväksi. Jos toinen joukkue luovuttaa ottelun, on tulos samaten 5 - 0.
Runkosarjan lopussa tasapisteissä olevien joukkueiden sijoitus määritellään salibandyn kilpailusääntöjen mukaan.

Muut erimielisyydet ja protestit ratkaisee järjestäjän valitsema jury.

Vakuutusturva: Pelaajat vastaavat itse vakuutusturvastaan. SSBL:n pelaajalisenssi ei anna vakuutusturvaa Spiral-sarjoissa, vaan vakuutusturva on hankittava muulla tavalla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen SPIRAL-LIIGAAN® 2018 - 2019 tapahtuu tämän esittelytekstin vasemmassa reunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta täyttämällä se ja klikkaamalla LÄHETÄ -palkkia tai kirjallisesti Spiral-Hallin toimistossa sen aukioloaikoina. Ilmoittautuminen päättyy 2.9.2018 kello 24.00.
Ilmoittautumiskaavakkeen voi täyttää ja lähettää henkilö, joka on vähintään 18 vuoden ikäinen ja on hän samalla myös joukkueen vastuuhenkilö.
SPIRAL-LIIGAAN® 2018 - 2019 voidaan ottaa vain rajoitettu määrä joukkueita ilmoittautumisjärjestyksessä.
Sarja käynnistyy lauantaina 15.9.2018 ja pyritään päättämään maaliskuun alkupuoliskolla 2019.

Spiral-liigan palkinnot:
1. palkinto: Iso pokaali.
2. palkinto: Isohko pokaali.
3. palkinto: Vähän pienempi pokaali.

Tiedustelut: Spiral-Halli, Tero Kaski, puh. 3561 733 tai 0400-950731

3.8.2018
SPIRAL-HALLI
=======================================================================

WWW.SALIBANDYKAUPPA.FI:n ja FAT PIPE:n TARJOUS:

www.Salibandykauppa.fi ja Fat Pipe yhdessä tarjoavat Spiral-liigaan osallistuville pelaajille 20 euron edestä varusteita alkavalle kaudelle.

Spiral-Halli luovuttaa jokaiselle Spiral-liigan osallistumismaksun suorittaneelle joukkueelle 15 kpl 20 euron arvoista lahjakorttia, jotka voidaan käyttää nettikaupassa

www.salibandykauppa.fi:ssä tai Tampereen myymälässä osoitteessa Sammonkatu 75, 33540 Tampere (Kalevan Prisman yläkerta). Lahjakortti on voimassa syyskuun 2018 loppuun saakka ja se voidaan käyttää mihin tahansa normaali- tai tarjoushintaiseen Fat Pipe:n tuotteeseen.

Tervetuloa tutustumaan valikoimiin! Syksyn uutuudet ovat jo saapuneet hyllyyn ja vanhoja malleja poistetaan halvalla!

SALIBANDYKAUPPA.FI / FAT PIPE


© SIVUKOTI.COM - sovellukset